Disco Revival

Disco Revival

Test

60's, 70's and 80's Disco Revival

Onze DJ's beheersen alle muziekstijlen voor jong en oud! Geeft u een 60's Party? Onze DJ's zorgen ervoor dat de Beatles en Elvis Presley niet ontbreken! Met Queen, Abba en Boney M voeren wij u mee de jaren 70 in! Liever Back to the 80's met Guns N' Roses of Madonna?
Toch liever 70's and 80's? Dat betekent: afrokapsels, suede pakken, rouge blousen, broeken met wijde pijpen een grote spiegelende bril en de muziek van: The Beegees, Brother Johnson, Grease, Abba en The Trammps.

Denk bijvoorbeeld ook aan ons schitterend verlichte LED-Dansvloer. Onze DJ's zijn van alle markten thuis! De DJ is natuurlijk passend verkleed bij uw themafeest ook de show is hier passend op aangekleed. Tot slot is het natuurlijk mogelijk om een Drive-in Show te boeken, in combinatie met een artiest, voor uw perfecte feest!

U kunt een keuze maken uit ons spetterende aanbod:
Bij elke 60's 70's & 80's discoshow zit een disco DJ en een compleet verzorgde drive in show voorzien van het beste licht & geluid, volledig in disco stijl.

Drive-in Show Revival

Drive-in Show Revival 1 t/m 50 personen € P.O.A.
Drive-in Show Revival 2 t/m 100 personen € P.O.A.
Drive-in Show Revival 3 t/m 175 personen € P.O.A.
Drive-in Show Revival 4 t/m 300 personen € P.O.A.
Drive-in Show Revival met meer dan 300 personen € P.O.A.

De prijzen zijn inclusief op & afbouw en exclusief BTW en transport.

Extra opties, bij elke Disco Show te boeken!

Heeft u interesse en bent u benieuwd naar mogelijkheden en beschikbaarheid? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Op naar boogie wonderland!